Hvem skal stå som ejer og bruger af bilen?

Ejeren af bilen

Ejeren af bilen, er også den person som får udbetalt pengene ved fx en totalskade. Det er derfor en god idé, at have den rigtige ejer af bilen registreret, for at undgå tvister ved eventuelle udbetalinger.

Brugeren af bilen

Det vigtige for os er, at vi kender brugeren eller brugerne af bilen. Er der flere faste brugere af bilen, skal de alle være registreret på forsikringen. Din samlevende partner må altid benytte bilen, også selvom personen ikke er nævnt i forsikringen. Låner du din bil ud til dine børn, kan du læse mere her

Hvordan ændrer jeg ejer eller bruger af min bil?

Vi får automatisk besked om, hvem der er ejer og bruger af bilen. Det sker mellem SKAT og forsikringsselskaberne elektronisk. Skal du ændre ejer eller bruger af bilen, skal det altså ske hos SKAT. Du kan læse mere om omregistrering her.