Jeg er Djøf-studerende og vil gerne vide mere om mine forsikringer hos jer?

Er du studerende og medlem af DJØF, har du mulighed for at få en Djøf Studerende Forsikring. Køber du forsikringen mens du studerer, kan du beholde forsikringen indtil 3 år efter du har afsluttet studiet.

Forsikringen er specielt tilpasset studerendes behov, derfor får du gode forsikringer til en meget fordelagtig pris. Det kræver blot, at du har et studentermedlemsskab i Djøf og har bopæl i Danmark.

Hvor kan jeg købe Djøf Studerende Forsikring?

Er du ikke allerede medlem af Djøf, skal du blot ringe til Djøf og blive medlem.

Er du medlem af Djøf i forvejen, skal du logge ind på Mit Djøf og vælge punktet ”Studenterforsikring”. Du finder Mit Djøf ved at klikke her.