Jeg er kunde hos Danske Bank og har et MasterCard?

Har du et MasterCard med rejseforsikring hos Danske Bank, kan du finde oplysningerne om din forsikring på Danske Banks hjemmeside.

Jeg er kunde med et privat MasterCard i Danske Bank

Jeg er kunde med et MasterCard Corporate Card i Danske Bank

Jeg ønsker at opgradere mit MasterCard med en tilvalgsforsikring
Ønsker du at opgradere dit MasterCard med en tilvalgsforsikring, kan du nemt og hurtigt gøre det i din netbank i Danske Bank. Der har du også overblik over de rejseforsikringer, du allerede har, og dem, du kan tilvælge.

Jeg vil gerne anmelde en skade, ulykke eller tyveri på min rejseforsikring

Er uheldet ude, kan du altid kontakte os. Du skal huske at taste dig ind til vores skadeafdeling, så du får den rigtige hjælp hurtigst muligt.