Jeg har brug for at anmelde en skade, ulykke eller tyveri. Hvordan gør jeg?

Du kan anmelde skader, ulykker og tyverier online på vores hjemmeside. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Vi sikrer dig, at du har en fast kontaktperson i din skadessag, og hvis det er en større sag, kan du følge behandlingen på Mit Codan.

Har du dit NemID?

Har du dit NemID, kan du logge ind uden at skulle indtaste alle dine personlige oplysninger. Du kan anmelde dine skadessager ved at klikke her.

Har du ikke dit NemID?

Bare rolig. Du kan stadig anmelde din skade uden at have dit NemID. Du skal dog udfylde lidt af dine personlige oplysninger på vejen. Du kan anmelde dine skadessager uden NemID ved at klikke her.

Har du en sundhedsforsikring?

Vil du anmelde en skade på din sundhedsforsikring, er det vigtigt at du har kontaktet din egen læge først. Kontakter du egen læge først, kan vi bedre hjælpe dig til den korrekte behandling på et privathospital eller hos en speciallæge.

Har du brug for en undersøgelse eller en behandling, skal du kontakte vores skadesafdeling, som vil hjælpe dig til et behandlingssted i vores netværk, hvis din skade er dækket.

Skadeafdelingen kan kontaktes alle hverdage mellem klokken 8 og 16.