Jeg har fået en tyverialarm. Kan jeg få rabat på mine forsikringer?

Har du en godkendt alarm, kan du få 20 % rabat på din indbodækning, hvis du er kunde hos os. For at få rabatten, skal du blot udfylde den formular vi har lavet her.

Her kan du også læse mere om, hvad din alarm skal indeholde for at være godkendt. Det er vigtigt, at du læser vilkårene for at opnå rabat og accepterer dem. Opfylder du ikke kravene til at få rabatten, vil det have konsekvenser for din erstatning i tilfælde af indbrud eller tyveri.

Har du ikke alarm endnu?

Er du kunde hos os, eller bliver du kunde, kan du få en sikkerhedspakke med gratis sikkerhedstjek og alarmsystem fra Verisure. Sikkerhedstjekket og installation af alarmen er helt gratis.

Aftalen med Verisure er skræddersyet, så den passer til størstedelen af alle vores kunder. Du kan læse meget mere om Verisure-alarmløsningen og den særpris, du vil få her.