Jeg har modtaget et girokort. Hvordan får jeg tilmeldt min regning til Betalingsservice?

Ønsker du at få din betaling tilknyttet Betalingsservice, kan du enten kontakte din bank, gøre det i din netbank eller ringe til os.

Det er ofte simpelt at gøre det i din netbank, så vi anbefaler at du gør det der. Ringer du til os, kan vi også hjælpe dig med at tilmelde betalingen til Betalingsservice, hvis du ikke allerede har sat din regning til betaling. Har du allerede sat din regning til betaling, vil der typisk komme et ”dobbelt træk” på din konto, hvis vi også tilmelder betalingen til Betalingsservice. Din bank kan også hjælpe dig med at tilmelde betalingen til Betalingsservice, selvom du ikke sidder ved din computer.