Kan jeg få samlerabat ved at have mine forsikringer samlet hos jer?

Det er helt enkelt:

Samler du dine forsikringer hos os, bliver du KerneKunde og får en attraktiv rabatordning. Samler du 2 Kerneforsikringer hos os får du 10 % og samler du 3 kerneforsikringer får du 15 % rabat. På alle dine forsikringer.

Hvilke forsikringer er Kerneforsikringer?

Vi har delt vores forsikringer op i to Kerneforsikringer og Tilvalgsforsikringer. For at se hvilken rabat du kan få, kan du læses meget mere om vores KerneKunde-aftale ved at klikke her.